water filter menu m m m t m m m

 

 
 

MELDINGS FORMULIER
meldt hier indien er een defect is of er zich een probleem voordoet.

naam:

email

telefoon

SILVERSAND (zeedijk 90 - Blankenberge)
SILVERBEACH (zeedijk 91 - Blankenberge)

wij wensen te melden dat er een defect is: omschrijving :PRIVACY VERKLARING
Deze privacyverklaring maakt deel uit van de website van Silverbeach.be. We respecteren de privacy van alle gebruikers van de website www.silverbeach.be en zorgt dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Indien u niet instemt met het privacybeleid in zijn geheel, dient u deze website niet te gebruiken.
Welke gegevens worden verwerkt? De gegevens die door ons worden verwerkt zijn de
Persoonsgegevens die u zelf invult op het boekingsformulier, zoals uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Wanneer u via onze website een boeking/ reservering wilt maken, vragen wij u om een aantal persoonlijke herkenbare gegevens. Wij gebruiken deze informatie voor het verwerken en maken van uw boeking en om u de status van uw boeking via e-mail mee te delen.
We sturen u alleen een e-mail in het volgende geval: Ter bevestiging van uw boeking / wijziging of annulering: Nadat u een boeking heeft gemaakt ontvangt u een bevestigingse-mail met alle informatie over uw boeking. Ook als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren ontvangt u hiervan een bevestigings-email.
Doel van het verwerken van persoonsgegevens. Het doel van het verwerken van de gegevens is het verwerken en afhandelen van uw boeking. Als u een verblijf via de website boekt, worden uw gegevens alleen gebruikt om uw reservering zo optimaal mogelijk te kunnen afhandelen. Persoonsgegevens worden alleen voor bovengesteld doel verwerkt.
 
 
 

 

 
Copyright 2013 / All rights reserved / ORSOdesign